Projects

Zilveren Duif Gala 2019


Het Zilveren Duif Gala is de award show van Stichting Zilveren Duif. Deze stichting wil Artiesten, de muziekbranche en het publiek samenbrengen. Tijdens dit Gala zijn er naast de awards optredens van 12 verschillende artiesten. Ik had het voorrecht om hier als een van de stage hands bij te dragen aan een succesvol gala.

ROLE


Stage hand


CLIENT


Stichting Zilveren Duif

Ichthus Landelijk Retraite


Ieder jaar komen er ongeveer 400 christelijke studenten uit heel Nederland bij elkaar om God te zoeken. Tijdens dit weekend zijn er verschillende workshops en samenkomsten. Dit alles vereist technische coördinatie, iets wat ik mag verzorgen. Samen met mijn zakelijke partners ontwerp ik voor dit evenement het licht, regel ik het geluid en begeleid ik het video team.

Foto's door Rien Boonstoppel Fotografie

 ROLE


Teamleider productie


CLIENT


V.C.S. Ichthus Landelijk

Wake Up Tienerdag 2019


Naast de kinder- en tienerkampen organiseert stichting wake up ook jaarlijks een terugkom dag voor de tieners. Dit jaar mocht ik daar FOH en monitors mixen voor een geweldige groep jonge en gepasioneerde muzikanten.


ROLE


FOH en Monitor Engineer


CLIENT


Stichting Wake Up

MY PROJECTS


Door de jaren heen heb ik het voorrecht gehad om op veel verschillende plekken te mogen leren en meewerken in de techniek. Deze pagina zal een kort overzicht geven van de verschillende projecten waar ik afgelopen jaren heb mogen meewerken.